Ντίτσος Ηλίας, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Laser Αποτρίχωση σε Μελίσσια-Βριλήσσια

Εφαργμογές Laser
Λέιζερ Αποτρίχωση Βριλήσσια Μελίσσια

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Ενδιαφέρεστε για ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ;

Θέλετε να κλείσετε ραντεβού για laser αποτρίχωση πόδια, laser αποτρίχωση μπικίνι, laser αποτρίχωση μασχάλες και laser αποτρίχωση προσώπου και σώματος με το εξελιγμένο σύστημα laser Αλεξανδρίτη (laser Alexandrite);

Σας ενδιαφέρει οι εφαρμογές του laser να γίνονται με την ασφάλεια ενός δερματολογικού ιατρείου;

Είστε άντρας ή γυναίκα και θέλετε να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε επιμέρους σημεία του προσώπου και σώματος;

Η αποτρίχωση με laser (λέιζερ αποτρίχωση) είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και εφαρμόζεται συνήθως στο πρόσωπο και το σώμα (άνω χείλος, σημείο ένωσης φρυδιών, πιγούνι, στήθος, πλάτη, μπικίνι, πόδια, χέρια, κοιλιά).

Εάν ταλαιπωρείστε από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο στήθος, στα πόδια ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος, τότε η laser αποτρίχωση θεωρείται η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης για γυναίκες και άντρες. 

Tags: Laser Αποτρίχωση Μελίσσια Βριλήσσια, Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη 

Μοιράσου το:

Έχετε κάποια ερώτηση;

Επικοινωνήστε με το δερματολογικό μας κέντρο που βρίσκεται στα σύνορα Μελίσσια-Βριλήσσια. Ο Δερματολογός-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας δέχεται κατόπιν ραντεβού.