Ντίτσος Ηλίας, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Δερματολόγος Βριλήσσια

Κλινική & Αισθητική Δερματολογία, Σύγχρονες Θεραπείες Προσώπου & Σώματος, Εφαρμογές Λέιζερ, Laser Αποτρίχωση Βριλήσσια

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας διατηρεί ιατρείο στα Βριλήσσια. Ενδιαφέρεστε για ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ που να παρέχει ολοκληρωμένες δερματολογικές υπηρεσίες σε ασθενείς (άντρες, γυναίκες και παιδιά) από Βριλήσσια και Βόρεια Προάστια;

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ:

Ψάχνετε δερματολόγος με πολυετή εμπειρία στα Βριλήσσια; Καλέστε μας και κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Ντίτσο Ηλία που διατηρεί σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο στα Βριλήσσια.

210 81 00 247

6944 66 0157

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΝΤΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ

Δερματολόγος Βριλήσσια

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απέκτησε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου “Ανδρέας Συγγρός”.

Στον τομέα της Κλινικής & Επεμβατικής Δερματολογίας, ο ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, στη χαρτογράφηση και χειρουργική αφαίρεση σπίλων και στην (επεμβατική) θεραπεία κονδυλωμάτων, μυρμηγκιών και θηλωμάτων.

Ιδιαίτερο πεδίο επιστημονικού ενδιαφέροντος για τον ίδιο τον ιατρό αποτελεί και ο τομέας της Αισθητικής Δερματολογίας με έμφαση στις καινοτόμες και μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος, στις σύγχρονες εφαρμογές laser, όπως LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ με σύστημα Αλεξανδρίτη για κάθε τύπο δέρματος.

Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρία (ΕΔΑΕ) και της European Academy of Dermatology & Venereology (EADV).

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας εξυπηρετεί εν δυνάμει ασθενείς από Βριλήσσια και λοιπές όμορες περιοχές, όπως:

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Ντίτσος Ηλίας, Δερματολόγος. Μένετε στα Βριλήσσια;

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Κλείστε ραντεβού για laser αποτρίχωση βριλήσσια (λέιζερ αποτρίχωση) με την ασφάλεια ενός δερματολογικού ιατρείου.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Εμπιστευτείτε την υγεία του δέρματός σας και την εμφάνισή σας στο ιατρείο μας.

0%

Πάνω από 15 χρόνια εμπειρία

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας διαθέτει πολυετή εμπειρία στη σωστή διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία δερματικών παθήσεων και αφροδίσιων νοσημάτων με σημείο αναφοράς τα Βριλήσσια και τις γύρω περιοχές.

0%

Άρτια εξοπλισμένο ιατρείο

Αναζητάτε ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ; Στο πρότυπο ιατρείο μας που βρίσκεται στα Βριλήσσια παρέχονται όλα τα σύγχρονα μέσα διάγνωσης συνδυάζοντας καινοτόμες θεραπείες με χρήση laser (λέιζερ) Αλεξανδρίτη και λειζερ αποτριχωση βριλησσια.

Σύγχρονες Θεραπείες & Εφαρμογές Laser

Στο ιατρείο μας παρέχονται σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης (botox, υαλουρονικό), μεσοθεραπεία, σύσφιξη προσώπου και σώματος, peeling και εφαρμογές laser (laser ανάπλασης προσώπου, LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΛΕΧΑΝΔΡΙΤΗ, laser για αφαίρεση ευρυαγγειών, κηλίδων, πανάδων, κ.α)

Δερματολόγοι Βριλήσσια

Συχνές Παθήσεις & Θεραπείες

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας αντιμετωπίζει με εχεμύθεια και ευαισθησία την κάθε περίπτωση ξεχωριστά εστιάζοντας στην λεπτομερή εξέταση και στη σωστή διάγνωση – θεραπεία.

Κλινική Δερματολογία

Ακμή - Ροδόχρους Ακμή, Έκζεμα, Ψωρίαση, Λεύκη, Καρκίνος Δέρματος, Παθήσεις Νυχιών & Τριχωτού Κεφαλής, Έλεγχος & Αφαίρεση Σπίλων, Επεμβατική Αντιμετώπιση Κονδυλωμάτων, Αντιμετώπιση Μυρμηκιών & Θηλωμάτων (Κρυοχειρουργική/Διαθερμοπηξία).

Αισθητική Δερματολογία

Botox, Peeling, Μεσοθεραπεία, Laser Αποτρίχωση, Δερμοαπόξεση (με συσκευή rejuvenation), Εφαρμογές Laser (θεραπεία ευρυαγγειών με laser, διόρθωση προβλημάτων ακμής με laser, ανάπλαση προσώπου με laser, αφαίρεση κηλίδων και πανάδων με laser, αποτρίχωση με λέιζερ)

Ντίτσος Ηλίας

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

ΝΤΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΙΑΣ ΣΠΙΛΩΝ
ΛΕΙΖΕΡ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
0

Ευχαριστημένοι Ασθενείς

ΛΕΙΖΕΡ (LASER) ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Η αποτρίχωση με laser (λέιζερ) Αλεξανδρίτη γίνεται στο ιατρείο μας στα Βριλήσσια τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Η laser αποτρίχωση αφορά γυναίκες και άντρες που θέλουν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και κατοικούν ή εργάζονται στα Βριλήσσια και σε όμορες συνοικίες.

Εάν ταλαιπωρείστε από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο στήθος, στα πόδια ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος, τότε η laser αποτρίχωση από δερματολογοι, δερματολογος βριλησσια θεωρείται η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης για γυναίκες και άντρες. 

Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΝΤΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ αποτελεί σταθερή επιλογή για εμάς που μένουμε στα Βόρεια Προάστια. Η αξιοπιστία του ιατρού, η πολυετή του εμπειρία και η προσήλωσή του στη σωστή διάγνωση και θεραπεία αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για κάθε δερματολογική πάθηση.

Μανώλης Χ.

Φοιτητής

DERMATOLOGIST ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Πρόσφατα Άρθρα

Χρήσιμα άρθρα επί θεμάτων Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.