Ντίτσος Ηλίας, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Δερματολόγος Γέρακας

Κλινική & Αισθητική Δερματολογία, Σύγχρονες Θεραπείες Προσώπου & Σώματος, Εφαρμογές Λέιζερ, Laser Αποτρίχωση Γέρακας

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας διατηρεί ιατρείο σε κοντινή απόσταση από την περιοχή Γέρακας. Ενδιαφέρεστε για ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ που να παρέχει ολοκληρωμένες δερματολογικές υπηρεσίες σε ασθενείς (άντρες, γυναίκες και παιδιά) από Γέρακας και Βόρεια Προάστια;

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ:

Ψάχνετε δερματολόγος με πολυετή εμπειρία σε Γέρακας; Καλέστε μας και κλείστε ραντεβού με τον ιατρό Ντίτσο Ηλία που διατηρεί σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο σε κοντινή απόσταση από Γέρακας.

210 81 00 247

6944 66 0157

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΝΤΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ

Δερματολόγος Γέρακας

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απέκτησε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου “Ανδρέας Συγγρός”.

Στον τομέα της Κλινικής & Επεμβατικής Δερματολογίας, ο ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, στη χαρτογράφηση και χειρουργική αφαίρεση σπίλων και στην (επεμβατική) θεραπεία κονδυλωμάτων, μυρμηγκιών και θηλωμάτων.

Ιδιαίτερο πεδίο επιστημονικού ενδιαφέροντος για τον ίδιο τον ιατρό αποτελεί και ο τομέας της Αισθητικής Δερματολογίας με έμφαση στις καινοτόμες και μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος, στις σύγχρονες εφαρμογές laser, όπως LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΕΡΑΚΑΣ με σύστημα Αλεξανδρίτη για κάθε τύπο δέρματος.

Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρία (ΕΔΑΕ) και της European Academy of Dermatology & Venereology (EADV).

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας εξυπηρετεί εν δυνάμει ασθενείς από Γέρακας και λοιπές περιοχές των Βορείων Προαστίων, όπως:

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Ντίτσος Ηλίας, Δερματολόγος. Μένετε σε Γέρακας;

0 +
Ευχαριστημένοι Ασθενείς
0 +
Δερματολογικές Υπηρεσίες
0 +
Θεραπείες Προσώπου & Σώματας
0 +
Κλινική Εμπειρία
Δερματολόγος Γέρακας

Δερματολογικές Υπηρεσίες

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας παρέχει ένα εύρος υπηρεσίων σε επίπεδο Κλινικής Δερματολογίας, Δερματοχειρουργικής, Αφροδισιολογίας, Παιδοδερματολογίας, Αισθητικής Δερματολογίας και Σύγχρονων Εφαρμογών Laser εξυπηρετώντας ένα ευρύ πελατολόγιο από Γέρακας και Βόρεια Προάστια.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Κλινική Δερματολογία

Διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του δέρματος και εξαρτημάτων του δέρματος όπως μαλλιά και νύχια.

ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Δερματοχειρουργική

Χειρουργική αφαίρεση βλαβών του δέρματος (με τοπική αναισθησία) στο χώρου του δερματολογικού ιατρείου.

ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑ

Αφροδισιολογία

Διάγνωση και θεραπεία σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ), γνωστά και ως αφροδίσια νοσήματα.

ΠΑΙΔΟΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Παιδοδερματολογία

Διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του δέρματος που αφορούν βρέφη, παιδιά και εφήβους.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Αισθητική Δερματολογία

Σύγχρονες θεραπείες προσώπου και σώματος με στόχο ένα απολύτως φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΕΙΖΕΡ

Εφαρμογές Laser

Σύγχρονες εφαρμογές laser με σύστημα Αλεξανδρίτη και LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΕΡΑΚΑΣ για κάθε τύπο δέρματος.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΕΡΑΚΑΣ

Κλείστε ραντεβού για laser αποτρίχωση γέρακας (λέιζερ αποτρίχωση) με την ασφάλεια ενός δερματολογικού ιατρείου.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Εμπιστευτείτε την υγεία του δέρματός σας και την εμφάνισή σας στο ιατρείο μας.

0%

Πάνω από 15 χρόνια εμπειρία

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας διαθέτει πολυετή εμπειρία στη σωστή διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία δερματικών παθήσεων και αφροδίσιων νοσημάτων με σημείο αναφοράς την περιοχή Γέρακας και τα Βόρεια Προάστια.

0%

Άρτια εξοπλισμένο ιατρείο

Αναζητάτε ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ; Στο πρότυπο ιατρείο μας που βρίσκεται στα σύνορα με Γέρακας παρέχονται όλα τα σύγχρονα μέσα διάγνωσης συνδυάζοντας καινοτόμες θεραπείες με χρήση laser (λέιζερ) Αλεξανδρίτη και λειζερ αποτριχωση γερακας.

Σύγχρονες Θεραπείες & Εφαρμογές Laser

Στο ιατρείο μας παρέχονται σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης (botox, υαλουρονικό), μεσοθεραπεία, σύσφιξη προσώπου και σώματος, peeling και εφαρμογές laser (laser ανάπλασης προσώπου, LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΛΕΧΑΝΔΡΙΤΗ, laser για αφαίρεση ευρυαγγειών, κηλίδων, πανάδων, κ.α)

Δερματολόγοι Γέρακας

Συχνές Παθήσεις & Θεραπείες

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας αντιμετωπίζει με εχεμύθεια και ευαισθησία την κάθε περίπτωση ξεχωριστά εστιάζοντας στην λεπτομερή εξέταση και στη σωστή διάγνωση – θεραπεία.

Κλινική Δερματολογία

Ακμή - Ροδόχρους Ακμή, Έκζεμα, Ψωρίαση, Λεύκη, Καρκίνος Δέρματος, Παθήσεις Νυχιών & Τριχωτού Κεφαλής, Έλεγχος & Αφαίρεση Σπίλων, Επεμβατική Αντιμετώπιση Κονδυλωμάτων, Αντιμετώπιση Μυρμηκιών & Θηλωμάτων (Κρυοχειρουργική/Διαθερμοπηξία).

Αισθητική Δερματολογία

Botox, Peeling, Μεσοθεραπεία, Laser Αποτρίχωση, Δερμοαπόξεση (με συσκευή rejuvenation), Εφαρμογές Laser (θεραπεία ευρυαγγειών με laser, διόρθωση προβλημάτων ακμής με laser, ανάπλαση προσώπου με laser, αφαίρεση κηλίδων και πανάδων με laser, αποτρίχωση με λέιζερ)

Ντίτσος Ηλίας

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

ΝΤΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΙΑΣ ΣΠΙΛΩΝ
0

Ευχαριστημένοι Ασθενείς

ΛΕΙΖΕΡ (LASER) ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Η αποτρίχωση με laser (λέιζερ) Αλεξανδρίτη γίνεται στο ιατρείο μας, σε κοντινή απόσταση από Γέρακας, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Η laser αποτρίχωση αφορά γυναίκες και άντρες που θέλουν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και κατοικούν ή εργάζονται σε Γέρακας και Βόρεια Προάστια.

Εάν ταλαιπωρείστε από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο στήθος, στα πόδια ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος, τότε η laser αποτρίχωση από δερματολογοι, δερματολογος γερακας θεωρείται η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης για γυναίκες και άντρες. 

Κατόπιν σύστασης επισκέφτηκα τον Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο κ. Ντίτσο Ηλία για laser αποτρίχωση μπικίνι. Μετά το πέρας του κύκλου συνεδριών τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και η τριχοφυΐα ανύπαρκτη!

Κατερίνα Ν.

Ιδιωτική Υπάλληλος

Όπως οι περισσότερες σεξουαλικά ενεργές γυναίκες παρακολουθούσα την εξέλιξη των κονδυλωμάτων που είχα. Τελικά, για την αφαίρεσή των κονδυλαμώτων με laser εμπιστεύτηκα τον δερματολόγο κ.Ντίτσο Ηλία και την πολυετή του εμπειρία σε επεμβατικές θεραπείες κονδυλωμάτων.

Άννα Χ.

Δασκάλα Χορού

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας αποτελεί σταθερή επιλογή για εμάς που μένουμε σε Γέρακας. Η αξιοπιστία του ιατρού, η πολυετή του εμπειρία και η προσήλωσή του στη σωστή διάγνωση και θεραπεία αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για κάθε δερματολογική πάθηση.

Μανώλης Χ.

Φοιτητής

DERMATOLOGIST ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΓΕΡΑΚΑΣ

Πρόσφατα Άρθρα

Χρήσιμα άρθρα επί θεμάτων Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.